Eduki publikatzailea
Atzealdea

Parrillen txapelketa

"Zarautz Parrilan"

Euskal Herriko Parrila Txapelketa

Martxoaren 29tik 31ra bitartean, Zarautzek Gipuzkoa, Bizkaia, Araba, Nafarroa eta Iparraldeko bi parrillero onenak hartuko ditu. Asteburuan zehar, Munoa Plazan, parrilleroek haragia eta arraina prestatuko dituzte parrilan: larunbat eguerdian, erreboiloa eta, igande eguerdian, txuleta. Txapelketako parrila irabazleak bi epaimahaiek aukeratuko dituzte: alde batetik, epaimahai profesionalak, gastronomia eta parrilako adituek osatua, eta, beste alde batetik, herrikoiak, Zarauzko eta eskualdeko “aditu” apalagoek osatuko dutena.

Martxoak 29, ostirala:

  • Parrilaren inguruko ponentziak. Lekua: Modelo zinea

Martxoak 30, larunbata:

  • Parrila txapelketa. Arraina: erreboiloa. Lekua: Munoa plaza
  • Festa herrikoia: streetfood. Lekua: Lege Zaharren enparantza

Martxoak 31, igandea:

  • Parrilla txapelketa. Haragia: txuleta. Lekua: Munoa plaza
  • Festa herrikoia: streetfood. Lekua: Lege Zaharren enparantza
  • Bazkari herrikoia. Lekua: merkatu plaza