Nola erre txuleta bat

Nola erre txuleta bat

Abendaño industrialdea, Urdaneta Bidea 18
20800 Zarautz
Tel.: (+34) 943 69 19 99
info@fundacionokelan.com
www.fundacionokelan.com

 

Nola erre txuleta bat:  %100 praktikoa den esperientzia
Euskal gastronomia barrutik bizitzeko gogoz? Esperientzia hau zuretzat da!

Hemen ez dago ikuslerik: parte-hartzaile bakoitzak bere txuleta prestatuko du hasieratik bukaerara. Nola moztu, sua nola piztu, brasaren tenperatura nola kontrolatu… eta, noski, erre ondoren dastatu ere egingo duzu!

Esperientzia borobiltzeko, aurrez erretako txuletaz gain, ardo beltz on batekin uztartutako dastatze-menu bat eskainiko da. Euskal parrillan murgiltzeko aukera paregabea!

 

Esperientzia honetan parte hartzeko hurrengo datak:

Uztaila 18 eta abuztuak 8. 
Non: Marmarra zentroa (Abendaño industrialdea, Urdaneta Bidea 18)
Iraupena: 3 ordu (teoria + praktika + dastatzea)
Prezioa: 75 € pertsonako
Plazak: Talde txikiak, plaza mugatuak